Du er her
Hjem > Leserinnlegg > Trafikkfarlig asfaltering

Trafikkfarlig asfaltering

Dette innlegg er eldre enn 4 år og kan være utdatert.

Og om man trenger å få seg et lite støkk så kan man ta seg en tur til den nyasfalterte delen av Blylagveien. Veien er ikke bare asfaltert, den har i praksis også på enkelte strekninger blitt smalere for bilistene. Etter asfalteringen er det nå flere steder der man ikke kan møte en bil i motsatt kjøreretning, noe man faktisk kunne før den ble asfaltert. I tillegg til har veiskulderen på flere strekninger fått en sykt brå vinkel. Høydeforskjellen på asfalten og området ved siden av er så stor og brå at om du kjører utenfor vil du med sikkerhet ødelegge karosseriet. Det blir gøy når det bli skikkelig vinter!
Foreslår at Nesodden kommune og Statens Vegvesen tar seg en tur før det skjer en ulykke.

Tonje Gjevjon

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: