Du er her
Hjem > Hva skjer > Nesoddens russerevy her igjen for 23 gang

Nesoddens russerevy her igjen for 23 gang

Dette innlegg er eldre enn 4 år og kan være utdatert.

≡Av Gunhild Gjevjon≡
Nesoddposten er invitert til samtale med instruktøren for revyen Marius Krohn-Hauglie og Amanda Bergløff. Marius er 36 år og instruktør for fjerde året på rad. Han har spilt i Fjellstrandrevyen tidligere, har erfaring fra standup  og dans. Det er første gang han nå har instruktøransvaret alene. Amanda er 18 år og sier hun har liten erfaring med revy, men synes det er både lærerikt og gøy å være med i den prosessen det er å skape en revy.

Møte finner sted på Nesoddtangen ungdomsskole der aktiviteten er stor. For det er mye som skal gjøres. Marius og Amanda forteller at de har holdt på med planleggingen siden september 2016. At det totalt er det blitt brukt over 300 timer i å skape årets russerevy.

Marius forteller at det hvert år velges et nytt tema for russerevyen. Sier at tema i år er KLIMAX  og at de har lekt seg med de forskjellige betydninger dette ordet/begrepet innehar. At bokstaven X for eksempel kan representerer det ukjente.  Og at klima både kan brukes om været og  om hvordan stemningen er mellom mennesker samt at de også gjør litt narr av og spørsmålsstiller de ulike betydningene.

På spørsmål om hva de mener meningen og hensikten med i en slik revy  er,  svarer Marius . -Mange vil kanskje mene at selve forestillingen/revyen er meningen, men jeg tror at den personlige utviklingen, båndene som skapes mellom de som deltar er det som vil sitte igjen. – Og det vi har lært av selve prosessen, legger Amanda til.

Her er navnene på de som nå jobber med å skape den beste revyen ever.

Skuespillere: Amanda Bergløff, Amanda Rustad, Anne Sofie Sæther Rønnfeldt, Christina Størmer Papatheocharis, Dennis Widlic, Elias Rasch, Emilia Brox, Eskil Berg Ould-Saada, Hanna Høye Haugstad, Hedda Holm Søvik, Hedda Skullerud Lier, Ida Dagnall, Johanne Nordlund Bjørnset, Jonas Andersen, Magnus Torkveen, Mats Strugstad Harbø, Maya Odinsen Golan, Miriam Brandt Selfors, Sander Dahlen, Tage S. Jensen, Thea Dana.

Revysjefer.

Dennis Widlic og Kristine Hals Mo.

 Lys og lyd ansvarlig.

Gaute Dahl Wardenær og Håvard Hysvær Johannessen (De har vært med de siste fire årene)

 Bandet.

Kapellmester Sindre Fagerland: trommer. Tore Paulsen: bass. Elias Rese: saxofon. Jonathan Ho: fiolin. Edi Verlo: Keyboard. Mahias Østby: bass klarinett. Emil Vestre: gitar. Jon Skavlid: trombone. Johan Zapffe: klarinett. Sivert Simensen: gitar.

Vokalister: Jelly Antonio og Per Oscar Eklund. 

Gunhild GjevjonGunhild Gjevjon
Gunhild Gjevjon
Bibliotekar, førskolelærer, mor og bestemor. Idemessig platform: Troen på kjærlighetens kraft og den frie ytring. Mål: Redelige og ryddige forhold i Nesoddpolitikken.

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: