Du er her
Hjem > Forsiden > Ingen ledige rom på Nesoddtunet sykehjem: Det ringer det ringer hør hvem kan det være?

Ingen ledige rom på Nesoddtunet sykehjem: Det ringer det ringer hør hvem kan det være?

Dette innlegg er eldre enn 4 år og kan være utdatert.

≡Av Gunhild Gjevjon≡
I en artikkel av den 25.5.2016 reiste Nesoddposten spørsmålet: Hva skjer når det ikke lenger er noen ledige rom på Nesoddtunet sykehjem? Den 24.2.2017 i Amta bekrefter  virksomhetsleder Kristian Larsen at  » samtlige sengeposter på sykehjemmet er besatt».  Mao  det er ikke lenger noen ledige rom i herberget for de de sykeste og eldste av oss.  Noe flertallspolitikerene har visst lenge og  lenger enn lenge.

Med basis i det som har skjedd/ikke skjedd i denne saken er det vanskelig å si hva som nå vil skje. Om flertallspoltikerene (Ap, H og Miljøpartiet de grønne) vil: 1. Kjøpe plasser i andre kommuner, noe som er dyrt.  2. Gjøre kriteriene, for å få plass på Nesoddposten når noen der dør, så vanskelig at de nærmest er halvdøde før de får tildelt plass. 3. Plassere to pasienter/brukere på samme rom. 4. Eller å la være å gjøre noe med basis i punkt 2.

Minner i denne forbindelsen også om rådmannens tilleggsnotat ”Et kutt på 1,5 millioner betyr at sykehjemmet må gå ned på bemanning i samsvar med kuttets størrelse.”  og Nesoddpostens spørsmål: : Blir kvaliteten på tjenestene ved Nesoddtunet sykehjem bedre for pasientene med mindre budsjett og færre ansatte?

Nesoddposten vil fortsette å følge denne saken.

Leserinnlegg: http://www.nesoddposten.no/til-politikerne-i-nesodden-kommune/

http://www.nesoddposten.no/hva-skjer-nar-det-ikke-lenger-er-noen-ledige-rom-pa-nesoddtunet-sykehjem/

http://www.nesoddposten.no/nesoddtunet-budsjett-bemanning-og-vond-lukt/

Bjarne NordbeckBjarne Nordbeck
Bjarne Nordbeck
Fungerende redaktør, bidragsyter, frihetlig samfunnsaktør og web-master for Nesoddposten.

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: