Du er her
Hjem > Forsiden > Noen fakta om den økonomiske situasjon på Nesoddtunet, Nesoddens eneste sykehjem.

Noen fakta om den økonomiske situasjon på Nesoddtunet, Nesoddens eneste sykehjem.

Dette innlegg er eldre enn 4 år og kan være utdatert.

≡Av Gunhild Gjevjon≡
Kutt på 1,5 millioner i Nesoddtunets budsjettKonsekvensen av dette kuttet er at sykehjemmet må gå ned på bemanning i samsvar med kuttets størrelse.  (Rådmannens kommentar til budsjettkuttet) Nesoddpostens spørsmål blir da: Blir kvaliteten på tjenestene ved Nesoddtunet sykehjem bedre for pasientene med mindre budsjett og færre ansatte? 

Rehabilitering av Nesoddtunet utsettes til 2020. En utsettelse som skjer til tross for at det lukter vondt av soilrørene på Nesoddtunets eldste avdeling. Gamle soilrør som ikke gjør jobben sin lenger. En av pasientenes pårørende måtte til for å si fra om dette. I et oppslag Amta (29.12.2016) sier Anne Simonsen (69) blant annet at hun » opprøres over luften moren Karin (92) og de andre beboerne samt ansatte daglig puster inn i avdeling D/E i den eldste delen på Nesoddtunet. – Det stinker rett og slett piss her, hevder hun hoderystende.»

Oppgradering av kjøkkenet på Nesoddtunet utsettes til 2018. Minner om protesttoget når det gjelder flertallspolitikernes forsøk på innføre posemat på sykehjemmet.

Utgifter til forventet økning av antall eldre kuttes med  kr 1,8 mill. Mao man tar ikke politisk høyde for den eldrebølgen som kommer.

Fakta om  Nesodden kommunes økonomiske situasjon per 2017 er:

  • Kr.42 millioner i overskudd i regnskapet for 2016.( 3.35%).
  • Kr. 110 millioner i et disposisjonsfond (som derved passerer kr 110 millioner.)
Gunhild GjevjonGunhild Gjevjon
Gunhild Gjevjon
Bibliotekar, førskolelærer, mor og bestemor. Idemessig platform: Troen på kjærlighetens kraft og den frie ytring. Mål: Redelige og ryddige forhold i Nesoddpolitikken.

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: