Du er her
Hjem > Forsiden > Nesodden IF Ski går for gull, – selv om snøen mangler

Nesodden IF Ski går for gull, – selv om snøen mangler

Dette innlegg er eldre enn 4 år og kan være utdatert.

Denne videoen viser et intervju med Anne Irene Nygård som jobber i administrasjonen i NIF. Hun forteller om det store arbeidet i Nesodden IF Ski. På tross av klimaendringene klarer de å lage skiløyper på Berger. Til stor glede for både barn og voksne.

≡Av Tormod Bjørnstad≡
I Lahti vant norske superstjerner, både kvinner og menn, medaljer i VM i ski. På Berger pågikk det en mye tøffere konkurranse. Hver dag, ofte både på dagtid og om natten, kjempet kommunens tøffe personell sammen med et stort lag av frivillige foreldre. Konkurrenten, – klimaet, er nådeløs. Varmegrader, masse regn og vind er den nye vinteren. Snøen manglet nesten totalt.

Men Nesodden IF Ski sto på. De skulle legge løypenett på Berger, koste hva det koste vil. På kalde netter startet snøkanonene opp og snøen spys ut i store hauger.

De klarte det i år også! Det er en stor bragd. Så Nesodden IF Ski vant! Klokkeklart! 1-0 over klimaet. Grattis! Kos dere med gullmedaljen! Det er en bragd det dere gjør, og det er til stor glede for alle skiglade innbyggere på Nesodden!

Tormod BjørnstadTormod Bjørnstad
Tormod Bjørnstad
Bakgrunn som lærer, forlagsredaktør, daglig leder og konsulent. Opptatt av medvirkning og nye demokratiske modeller i lokalpolitikken. Lang erfaring som amatørmusiker.

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: