Du er her
Hjem > Kultur > EKKO - Musikkspalten > Dagens Musikk #56

Dagens Musikk #56

Dette innlegg er eldre enn 4 år og kan være utdatert.


≡Av Tore Svein Olsen≡
Her er mer fra Nesodden/Frogn kammerkor, i samsang med WACC. Dette ble fremført i Igreja de Nossa Senhora da Luz, Fredag 11th november 2016. Lurer du på hvor dette er? Joda, i Portugal! Her får vi høre rekkefølge: 1. Hallelujah, 2. You Raise Me Up, 3. Oh Come All Ye Faithful, 4. Oh Freedom, 5. Do You Hear the People Sing

Nå skal vi over til Drøbak gospel som synger Gabriellas song fra den kjente svenske filmen ‘Så som i himmelen’, med musikk av Stefan Nilsson og tekst av Py Bäckman

Mens vi er i det svingende, religiøse hjørnet, la oss forflytte oss til  Riva del Garda i Italia, der Nesodden sangkor slo til med en norsk melodi! Her er det Stephan Zlatanos Ibsen som for anledningen dirigerer ‘Jentelokken’, skrevet av Geirr Lystrup. Opptaket er fra 2011.

Nesodden Jazzklubb arrangerte i forbindelse med Vinterjazz 2017 en barneforestilling med gruppa Snurr Musikkeriet, bestående av Margrete Aurdal (Vokal, Tangenter og ukulele) og Lene Anett Killingmo (sopran saks, fløyte, bassklarinett og barytonsaks. Det ble en hyggelig konsert som engasjerte de unge fremmøtte. Jentene har en morsom stil og kan beherske diverse musikk instrumenter. Hyggelig at jazzklubben arrangerer en forestilling for barn. En forestilling med preg av jazz i sin musikalske form. Og med dette opptaket lagt ut i februar 2017, takker jeg for meg!

Til slutt i dag en gledessang fra den lille spanske byen Sabadell, nord for Barcelona. Her med fullt orkester og kor, Orquestra Simfónica del Vallés med tre kor. Dette er til å bli i godt humør av! Beethoven hadde likt denne versjonen av «Ode to Joy!» Og det beste (?) med det hele er at jeg engang har vandret i de samme gatene i denne lille sjarmerende byen!

 

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: