Du er her
Hjem > Forsiden > Det dreier seg ikke om Tjersland, men om en kritikkverdig prosess

Det dreier seg ikke om Tjersland, men om en kritikkverdig prosess

Dette innlegg er eldre enn 4 år og kan være utdatert.

≡Av Tormod Bjørnstad≡
Formannskapet har vedtatt å tilby Dag Tjersland å leie Signalentomta. Avgjørelsen ble tatt på grunnlag av innstilling fra Ad hoc-komiteen. Vi i Nesoddposten har ikke uttalt oss om Tjerslands kvalifikasjoner til å drive stedet. Vi tror heller ikke Tjersland har gjort noe galt. Men prosessen som har ledet frem til at han ble valgt er vi svært kritiske til.

Dag Tjersland sier til Amta at det ikke er en dans på roser å drive restaurant. Han er litt forundret over motstanden rundt hans søknad om få drive på Signalentomta. – Jeg føler at jeg har forholdt meg til alle prosesser på en korrekt og ryddig måte, sier han.

Det har han sikkert.

Vi har aldri uttalt oss om Tjerslands bakgrunn eller skikkethet til å lage et flott tilbud på Signalen. Tvert imot er det imponerende hvor raskt han fikk laget omfattende og gode planer og skaffet kapital til prosjektet. Det er ikke uten grunn at politikerne grep tilbudet hans begjærlig.

Det var lett å velge Tjersland, – spesielt fordi han var den eneste gjenstående kandidaten. Det er ikke hans feil.

Men veien frem til valget av leietaker er uakseptabel. Det er den politiske prosessen Nesoddposten kritiserer, se egen artikkel.

Tormod BjørnstadTormod Bjørnstad
Tormod Bjørnstad
Bakgrunn som lærer, forlagsredaktør, daglig leder og konsulent. Opptatt av medvirkning og nye demokratiske modeller i lokalpolitikken. Lang erfaring som amatørmusiker.

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: