Du er her
Hjem > Kultur > EKKO - Musikkspalten > Dagens musikk #57

Dagens musikk #57

Dette innlegg er eldre enn 4 år og kan være utdatert.

≡Av Tore Svein Olsen≡
I dag tenkte jeg å begynne med en musikkvideo av Boney M. som fremfører Rasputin (BBC Top Of The Pops 25.12.1978) Dette er svingende saker!

Vi fortsett i samme gaten, samme gruppe med en av sine storschlägere, «Daddy cool». Denne er sett av over 70 millioner seere på YouTube!

Tja, mens vi er i ‘daddy’-gaten, hvorfor ikke la barnegruppa (?) PSY gjøre narr av denne sjangeren? (Dette er også sett flere millioner ganger på YouTube). Innspillingen er fra 2016.

Og så over til to av de største artistene som har levd. Frank Sinatra i en forrykende versjon av «The Lady Is A Tramp» med Ella Fitzgerald. Dette er også sett mange ganger på YouTube, over 206 millioner ganger!

Her kommer nesten til slutt i dag melodien “Table For One», sunget av Courtney Marie Andrews i et opptak fra september i 2016. Enkelte kommentarer på nettet sier «I got sold to this band in the first 15 seconds. Those lyrics are pretty beautiful.” Eller “very good. better than shitty pop country out today.” Dere får bedømme det selv, hun synger en enkel melodi med en god tekst!

Her er Tanita Tikaram fra England med en melodi fra sitt nyeste album. «Food On My Table» – en ekte poplåt i 3/4-takt fra albumet ‘Closer to the People’. Med denne takker jeg for meg, nå langt ute i året 2017.

Bjarne NordbeckBjarne Nordbeck
Bjarne Nordbeck
Fungerende redaktør, bidragsyter, frihetlig samfunnsaktør og web-master for Nesoddposten.

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: