Du er her
Hjem > Uncategorized > Dagens musikk #59

Dagens musikk #59

Dette innlegg er eldre enn 4 år og kan være utdatert.

≡Av Tore Svein Olsen≡
Og så endelig er det over midten av april og etter påske. Og vi starter denne gangen med Razzle Dazzle igjen, jazzsendingen som gikk mange år på Radio Oslofjord og senere på Creative radio. Også denne gangen ledet av herrene Kjell Schrõder og undertegnede. Sendingen denne gangen gikk på lufta 11. juni 1991, og her har vi nok et eksempel på jazzhumor slik vi hadde det den gangen. Og husk – dette var direktesendinger! Tatt opp i studio!

Vi fortsett i samme gaten, nemlig humorinnslag. Denne gangen kommer vår ekvibrilist Øystein Sunde med 2.del av Harald Jordfreser, i en ellevill historisk fremstilling.

Det finnes mange plateinnspillinger av humoristiske innslag fra gamle dager. Her er enda en til som vi finner på YouTube med tittelen: «Surribussene.» De tre store surribussene den gangen var Leif Juster, Ernst Diesen og Arve Opsahl. Noen av dere husker kanskje sketsjen «Pølsevev» der Kari Diesen prøver å selge pølser til de tre herremenn.


Er det noen av dere som husker Gunnar Haarberg? Her er han som engelsklærer og forsøker å hamre inn lærdom i skallen på Doffen – en herlig karakter spilt av Einar Sissener.

Så får vi en annen herre som vel er mest kjent som Fleksnes, nemlig Rolv Wesenlund – en av våre største komikere.

Nytt på Nytt heter en av de mest kjente TV-seriene i dag. Her er en av de beste og rareste sendingene med Jon Almås som programleder, der Johan Golden og Pernille Sørensen var medprogramledere med Trond Giske og Erik Fosnes Hansen. Har du ikke sett denne, så er det jammen på tide!

Til slutt i dag, noe helt vilt, der Dizzie tunes fremfører Ny Yokke! Dette er jo også musikk med storband! Vel bekomme! Og vi minnes Øyvind Klingberg – pianisten og kapellmesteren i Dizzie Tunes som gikk bort alt for tidlig!

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: