Du er her
Hjem > Leserinnlegg > Arven etter Signalen

Arven etter Signalen

Dette innlegg er eldre enn 4 år og kan være utdatert.

Den 26. april 2017 presentertes i Amta en fet overskrift: ”Storm i vannglass”. I mellomteksten fikk leserne vite at siste del av formannskapets møte i forrige uke gikk for lukkede dører etter rådmann Geir Grimstads anmodning.

Hvorfor lukkede dører? Jo, det er da innlysende. Da skulle de politiske luringene drøfte hvordan utilbørlige og forkastelige forhold kunne bli ikledd en kappe av legitimitet, slik at de, på egentlig kritikkverdig og udemokratisk vis, var egnet til å bli tredd ned over befolkningens hoder. ”Det er slik forhandlinger foregår, sier rådmannen”. Det står svart på hvitt å lese.

Leserne får videre vite, ikke drøftelsenes innhold, men at rådmannen fikk fullmakt til å føre de åpenbart lyssky forhandlingene videre, hvorpå han blir referert: ”Når det er sagt, vil jeg legge til at jeg er optimist og tror at ny driver virkelig ønsker å drive stedet ….”

Fantastisk! Søkeren ønsker virkelig å drive restaurant i tilbudte 5 år på angivelig Oslofjordens fineste tomt. Vi er imponert!

Men så – etter omforenet avtale, dvs. betingelser inklusive festeavgift til kommunen – kommer det: MEGAPROBLEMER!! Beliggende helt i vannkanten har søkeren tatt seg vann over hodet. Samtidig selvfølgelig også kommunen. Som vi tilskuere har sett soleklart: rentabel helårs drift er umulig med så begrenset leietid. Driften må subsidieres av kommunen med betydelige beløp!

Haha! Den som ler sist -. Har luringene møtt sin overmann? En overluring? Nå blir gode råd dyre. Som undertegnede har presisert under debatten ved å vise til fyndordet: ”Den som graver en grav for andre, faller ofte selv der i”. Eller som det fremgår av skryteintervjuet i heftet ”Signalen”, der partiet Høyres formann, Erik Adland, blir tillagt hovedæren for Avtalen. Han har nok en gang virkelig kokkelert, og må nå ta hovedansvaret for FADESEN! Vi har det falske valgløftet om brøyting av velveiene i friskt minne: så stem Høyre! (En helt gratis påminnelse til ihuga, men søvnige høyrevelgere i velveiene.)

Jojo. Dette kan bli dyrt både for Adland, Høyre og kommunen. Storm i vannglass?Tja-.

Reidar Gunder

 

 

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: