Du er her
Hjem > Aktuelt > Tilleggsopplysning om Nav/Nesoddens sosialhjelpbudsjett for 2017

Tilleggsopplysning om Nav/Nesoddens sosialhjelpbudsjett for 2017

Dette innlegg er eldre enn 4 år og kan være utdatert.

≡Av Gunhild Gjevjon≡
I Amtas oppslag ”Om skillingen snus” (22.11. 2016 står følgende : ”Formannskapet får rådmannens merforbruk på bordet – som viser en sprekk på åtte millioner kroner. Av disse står Nav Nesodden for om lag halvparten, hvor det meste av merforbruket tilskrives økte flyktningekostnader.

Rådmannen hadde i sitt opprinnelige budsjettforslag innarbeidet 3 mill kr til Nav i økt sosialhjelp, men som det står:..” for å opprettholde kravet til 3 % netto driftsresultat har rådmannen sett seg nødt til å redusere overføringen med 1 mill kr, slik at netto økning sosialhjelp utgjør 2 mill kr. ”

Mao Navs sosialhjelp som gikk ca. 4 millioner i underskudd i 2016 får tilført 2 millioner mer i 2017. Noe som sannsynligvis tilsier et kommende underskudd på minimum 2 millioner ved slutten av året. Nesoddposten kommer tilbake til denne saken  ved slutten av 2017.

Bjarne NordbeckBjarne Nordbeck
Bjarne Nordbeck
Fungerende redaktør, bidragsyter, frihetlig samfunnsaktør og web-master for Nesoddposten.

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: