Du er her
Hjem > Leserinnlegg > Signalene fra ”Signalen”

Signalene fra ”Signalen”

Dette innlegg er eldre enn 4 år og kan være utdatert.

≡Reidar Gunder≡
En umåteholden, ovasjonsartet spissartikkel fra redaksjonen i heftet ”Signalen”, siste utgave, vies Nesodden kommunes sterkt omdiskuterte avviklingsmetode i forbindelse med restaurant Signalen i vannkanten på Tangen bryggeområde.

Redaksjonen går resolutt i skyttergraven mot alle som har undret seg over ikke bare kommunens oppsigelse av tomteleieren, men også hastverket med riving av bygningen og rydding av tomten. I denne forbindelse roser redaksjonen det politiske initiativet. Herunder heves Høyres formann, Erik Adland, varaordfører, av mange oppfattet som kommunens ”sterke mann”, til skyene. Adland tillegges nå æren som den store og målrettede pådriveren bak kommunens aksjon mot serveringsstedet Signalen. Redaksjonens artikkel i heftet ”Signalen” levner ingen tvil. Her spares det ikke på superlativene. Det finnes simpelt hen ingen grenser for Adlands dyktighet. Sjelden har en redaksjon uttrykt seg svulstigere på et spinkelt grunnlag.

Til gjengjeld blir selvsagt fallhøyden tilsvarende stor. Det viste den seg da også å bli! Den skamroste kommuneavtalen med ny leier holdt ikke vann! Som ventet sprakk egentlig hele luftslottet før blekket var tørt. Et gedigent MAGEPLASK! Kommunen må subsidiere driften!! Avtalen, kommunen, Adland, hand i hand, gikk rett til bånns!

Her ble superamatøren Adland avslørt for alle pengene! Hvordan har det i det hele tatt vært mulig, som ham, å forestille seg at en helårsdrevet restaurant i vannkanten på Tangen, med de investeringer som kreves, skulle være rentabel med en 5 års leieavtale? Knapt nok med 10 år. Allerede før oppstart lyser det urealistisk ”amatør og konkurs” av hele sammenkoket.

Nei, ett er å bedra velgerne med falsk brøyteløfte før valget: Hvis folk stemte Høyre skulle Høyre stemme for brøyting. Etter valget stemte Høyre imot brøyting! Noe annet er gjennom tåpelige tiltak å frata kommunen inntekter. For ikke å snakke om direkte å påføre kommunen og dens skattebetalere utgifter ved elementære og banale feilslutninger! Det er hva amatøren Adland har prestert. Vi finner det opprørende at nesoddinger skal daglig være prisgitt Adland og likesinnedes politisk/økonomiske uforstand. Høyreledelsen ser seg trolig tjent med Adland. De er en klikk. Dem om det. Men han bringer politikerne, selve standen og politikken i vanry. Hvordan kan standen se seg tjent med ham som varaordfører? 01.

Bjarne NordbeckBjarne Nordbeck
Bjarne Nordbeck
Fungerende redaktør, bidragsyter, frihetlig samfunnsaktør og web-master for Nesoddposten.

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: