Du er her
Hjem > Leserinnlegg > Sannheten om restaurant Signalen

Sannheten om restaurant Signalen

Dette innlegg er eldre enn 4 år og kan være utdatert.

Mange nesoddinger har i årenes løp kost seg stort i vannkanten på sommerrestauranten Signalen. Nå savner mange en saklig begrunnelse for at serveringsstedet uten videre er fjernet.

I det lille heftet ”Signalen” Nr. 1, Vår 2017, formulerer redaktør Tore Henning Larsen et tilløp til en begrunnelse, som vi må anta er blitt hentet inn fra Nesodden kommunes politiske ledelse.

Under ”Redaktørens betraktninger” er det særlig grunn til å feste seg ved følgende to punkter:

1. ”Nesodden kommune hadde ikke noe valg”.

2. ”Bygningsmassen måtte rives, hvis ikke hadde kommunen havnet i en

”juridisk knipe”.

Formuleringene er korrekt sitert fra redaktør Larsens hånd. Begge punkter er så oppsiktsvekkende og på samme tid intetsigende og provoserende, at de simpelt hen roper etter å bli nærmere begrunnet. Ad punkt 1. melder straks spørsmålet seg om HVORFOR kommunen ikke hadde noe valg? Var kommunen under press fra annet hold? Det holder ikke for redaktør Larsen å vise til punkt 2., om at kommunen ville havne i en ”juridisk knipe”. HVILKEN i så fall?

Man bør vokte seg for å undervurdere leserne. Vi er store jenter og gutter som for lengst har lagt barndommens vuggesanger og eventyr bak oss. Nå tåler vi å høre sannheten. Forøvrig er mange av oss i stand til å tenke selvstendig og har i tillegg tilstrekkelige kunnskaper til å avsløre sprikende utflukter.

Det er all grunn til å stille seg dypt skeptisk til begge ovenfor nevnte punkter, siden de er i skrikende mangel av saklig innhold. Trolig er det trygt å vedde på at de ved nærmere konfrontasjon vil sprekke som troll i soloppgangen! Som sagt: La oss få sannheten!

Skulle den her uttalte skepsis være uberettiget, vil redaktør Larsen omgående motta en uforbeholden unnskyldning. I mellomtiden avventer vi hans saklige avklaring omkring de to nevnte punktene.

Reidar Gunder

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: