Du er her
Hjem > Aktuelt > Stolpejakta er i gang igjen!

Stolpejakta er i gang igjen!

Dette innlegg er eldre enn 4 år og kan være utdatert.
Seksti slike stolper kan du nå jakte på.
Seksti slike stolper kan du nå jakte på.

≡Arild Drolsum≡
Også i år arrangerer orienteringsgruppa i Nesodden idrettsforening og Nesodden kommune Stolpejakta, som er turorientering i nærmiljøet. Og det er helt gratis.

Stolpejakta går ut på å finne stolper som er sentralt plassert i nærmiljøet. Denne type turorientering passer ypperlig for barnehager, skoleklasser og folk flest som ønsker et lavterskel turmål. I år er 60 stolper plassert ut i området fra Oksval og Ursvik og sørover til Skoklefall og Berger. De fleste stolpene er tilgjengelige med sykkel, rullestol eller barnevogn. Stolpene er plassert i veikanter, på friområder og i nærheten av sti i skogen. Du finner stolpene ved hjelp av kart som deles ut på Energihuset Sport og Tangenten. Hver stolpe er markert med en kode som du skal registrere, enten via egen webside eller ved å benytte en mobil-app. Hver stolpe som blir registrert, gir deltagerne et lodd, som blir med i trekningen av premier når sesongen er over en gang på senhøsten.

Det er foreningen Stolpejakten som har utviklet dette konseptet, som tar sikte på å legge til rette for aktiviteter for både unge og gamle, inaktive, skoleelever, syklister, funksjonshemmede og rullestolbrukere, eller de som rett og slett ønsker å gjøre seg bedre kjent der en bor.

God tur!

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: