Du er her
Hjem > Hva skjer > «Jeg velger meg en onsdag»

«Jeg velger meg en onsdag»

Dette innlegg er eldre enn 3 år og kan være utdatert.

Nesodden Frivilligsentral har i samarbeid med Nesoddtangens venner og brukerrådet ved Nesoddtangen gård, startet Frivillig Onsdag. Denne våren har ALLE som er hjemme på dagtid hatt mulighet til å benytte seg av denne nye møteplassen i fantastiske omgivelser. Fra august ønsker vi å utvide dette tilbudet med å tilby en OPPLEVELSE HVER ONSDAG KL. 13. For å kunne få til det inviterer vi mennesker med ulike ressurser til å bidra med en opplevelse. Opplevelsen kan vare fra 10 min til halvannen time og det kan være hva som helst, så lenge det vil gi de som er til stede en opplevelse. Vi har 19 onsdager som skal fylles, mellom midten av august- til midten av desember. Kan du/dere velge en onsdag? Kjenner du noen som kan velge seg en onsdag? Foreløpig har vi bidragsytere innen fortelling og musikk, samt et par som vil presentere Frivilligsentralen sine aktiviteter innen filosofi og sang. 23. august er booket. Eksempler på opplevelser kan være: minikonsert, kunstutstilling, opplesning, visning av film, dans, foredrag, visning/presentasjon av en idé, smaksprøver av noe helt spesielt og godt? Kan du skrive noe, male noe, tegne noe som kan auksjoneres bort til de som er der? Eller andre bidrag som kan gi en opplevelse… Vi appellerer til frivillighjertet og tilbyr deg/dere varm lunsj, kaffe og kake. Har du lyst å vite mer? Ta kontakt!

Hege J. Emilsen
Telefon: 48 45 48 48

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: