Du er her
Hjem > Leserinnlegg > Nye signaler omkring Signalen

Nye signaler omkring Signalen

Dette innlegg er eldre enn 4 år og kan være utdatert.

”Att og te’bars er like langt; inn og ut er like trangt”, heter det i en folkelig regle. Den er som skapt for Nesoddens politikere.

I Nesoddposten formidler nå Tormod Bjørnstad meldingen om at i følge politikerne blir det restaurantservering på Signaltomten fra St. Hans i år og 5 sommere fremover. Hvor hensiktsmessig var da hastverket med å fjerne ”gamle” Signalen? Kunne ikke dette vært utsatt i 5 år?

Så melder kardinalspørsmålet seg: Etter at galt er skjedd – hvorfor 5 år og ikke 10 eller 20 ? Kom nå ikke med sludderet om at kommunen trenger disse 5 årene på å finne ut hva som skal skje med bryggeområdet. Består kommunestyret av evneveike barn eller voksne folk?

Bryggaområdet er lite og konsentrert. Signalentomten enda mindre og for seg selv helt i vannkanten. Kommunen har hatt mange år bak seg til å utarbeide en grundig gjennomtenkt plan. Hele situasjonen stinker. Hva er det partipolitikerne ikke våger å fortelle nesoddens befolkning?

Er det at Nesodden Arbeiderparti og Høyre ikke er til for nesoddingenes beste, men er underbruk av moderpartiene i Oslo og tar sine direktiver derfra? At formennene sikler etter en karriere for seg selv i rikspolitikken, dvs. på Stortinget? Derfor våger de ikke å stille seg i spissen for nesoddingenes interesser. Som i dag er utsatt for et livsviktig press. Dette er hva politikerne ikke våger å fortelle nesoddingene:

Utradering av Nesodden som selvstendig kommune og innlemming som en umyndig bydel i Oslo! For lengst ferdig utarbeidede planer foreligger. Smørøyet bryggaområdet skal bebygges med høyhus som i Bjørvika. Hele trekantområdet Brygga-Flaskebekk-Helvik skal omdannes til en egen betong- og asfaltby med tusenvis av nye innflyttere.

I valgåret 2017 er dette ikke et åpent tema, men bare vent! Vi nesoddinger er innvilget en frist på 5 år før noe alvorlig begynner å skje. Denne tiden bør vi nesoddinger benytte til å organisere en massiv partipolitisk uavhengig protestbevegelse mot all uvettig sentralisering. Dette vil gi gjenlyd over hele landet! Det vil advare politikerne mot lignende Signalen-fremstøt, mot manipulering som i sin effekt vil gjøre hele folket til politiske kasteballer!

Reidar Gunder

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: