Du er her
Hjem > Forsiden > Dårlig utsikt for utsikten på Varden

Dårlig utsikt for utsikten på Varden

Dette innlegg er eldre enn 4 år og kan være utdatert.

≡Arild Drolsum≡
Administrasjonen i Nesodden kommune har talt. Det er ingen konkrete planer om å fjerne trærne som sperrer for utsikten ned til Ildjernet.

Ressursbruken ved å fjerne trærne vil vanskelig kunne forsvares sies det, og vi blir dessuten minnet om at vi også må tenke på økonomien. Men hvis kommunen ikke har mannskap til å få gjort denne jobben eller synes det er for vanskelig terreng å jobbe i, så kan de vel få satt den bort til et firma. Det lokale firmaet som hadde oppdraget med å fjerne trærne slik at Varden utbygningen kunne komme i gang, felte også trær foran boligblokkene for å bedre utsikten der. Dermed kunne utbygger innfri sitt salgsargument om utsikt fra Slemmestad til Oslo, som vi andre har mistet. Trær og kvister ble her oppdelt i 30 cm lengder og ble liggende for kompostering. Og hva vil en slik løsning koste kommunen? Rundt 30.000 kroner. For å få tilbake det meste av Nesoddens flotteste utsiktspunkt, mener jeg at dette burde vi ha råd till.

Slik er utsikten fra en utsiktsplass mellom to av boligblokkene.
Slik er utsikten fra en utsiktsplass mellom to av boligblokkene.

Da arkitekt Ole Krogness lanserte idéen om en spektakulær utsiktsplattform i fjor, var det flere politikere som likte forslaget. Disse politikerne kunne kanskje i det minste presse litt på, slik at saken ikke bare blir liggende uten noen konkret fremdriftsplan. Det fortjener den nye utsiktsplassen og Nesoddens innbyggere.

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: