Du er her
Hjem > Kommentar > Ytringsfriheten i Nesodden kommunestyre.

Ytringsfriheten i Nesodden kommunestyre.

Dette innlegg er eldre enn 4 år og kan være utdatert.


≡Gunhild Gjevjon≡
Noen hevder at andres synspunkter tar for mye plass. I denne sammenheng er det viktig å minne om retten vi alle har til å ytre oss fritt og  komme frem med våre synspunkter. At dette er spesielt viktig i politikken tror jeg de fleste av oss er enige om. Den begrensing  av taletiden, som medlemmene i Nesodden kommunestyre nå opplever, er derfor uheldig. Flere av representantene sier de ikke får lagt frem sine synspunkter på en forsvarlig og omfattende nok måte.

Det er her på sin plass å påpeke, at i et velfungerende kommunestyre er det å gi god taletid/plass til synspunktene til alle  representantene, en forutsetning for å komme frem til gode politiske løsninger.  Og at hver kommunestyrerepresentant  er en demokratisk valgt representanter,  valgt av oss nesoddinger. Såvel de som representerer store som små partier. Minner her om Nesodden kommunes slagord: Sammen skaper vi det gode liv.

Bjarne NordbeckBjarne Nordbeck
Bjarne Nordbeck
Fungerende redaktør, bidragsyter, frihetlig samfunnsaktør og web-master for Nesoddposten.

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: