Du er her
Hjem > Kultur > EKKO - Musikkspalten > Dagens musikk #68

Dagens musikk #68

Dette innlegg er eldre enn 4 år og kan være utdatert.

≡Tore Svein Olsen≡
I dag er det St. Hansaften og siste musikkinnslag i Nesoddposten på denne siden av sommeren. Bål, hvitvin og reker? Hva passer bedre enn litt musikk til bålet? Her synger ‘Rita Eriksen’ for dere «Tatervise ved bålet», en skillingsvise fra en svunnen tid.

‘I’m fat, I’m single, I’m ready to mingle’ Dette er en sang der et av refrengene går slik: ‘Du skremte meg først, men jeg var tørst, så drakk jeg deg pen, som prinsesse Madeleine’. Dette er med regi av: Frederic Esnault, spilt inn på norsk i Las Vegas(!).

Dette var skikkelig rock, var det! Nå litt symfoniorkester (hvor vi også kjenner igjen ‘April in Paris’) Sammensetningen heter ‘A Salute to the Big Bands’. Aukland symfoniorkester spiller!

Og så kommer det mer jazz, en jazzkonsert med symfoniorkester! “Great Symphonic Jazz Concert” med ‘Xalapa Symphonic Orchestra’, dirigert av Edgar Dorantes

Og endelig, en hel klassisk pianokonsert, skrevet av Rachmaninoff: «Piano Concerto no.2 op.18» og spilt av ‘Anna Fedorova’ med Nordwestdeutsche Philharmonie. Opptaket er fra 2013.

Bjarne NordbeckBjarne Nordbeck
Bjarne Nordbeck
Fungerende redaktør, bidragsyter, frihetlig samfunnsaktør og web-master for Nesoddposten.

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: