Du er her
Hjem > Forsiden > PÅ SOMMERKONSERT MED NESODDEN SANGKOR.

PÅ SOMMERKONSERT MED NESODDEN SANGKOR.

Dette innlegg er eldre enn 4 år og kan være utdatert.

≡Gunhild Gjevjon≡
Sommerkonserten den 14.juni ble denne gang holdt i ”Galleri Vanntårnet”. Ca. 50 tilhørere var møtt frem og benket seg både i første og annen etasje. Og dirigent Mick Aspen Melby hadde så vel koret som publikum med seg i fremføringen av 12 utvalgte sanger. Et utvalg som spente fra ”Nocturne” med tekst og melodi av Evert Taube til  ”Mitt hjerte er ditt” med tekst av Alf Prøysen. Det ble servert sider og saltstenger, stemningen var god og publikum viste ved iherdig klapping at de var godt fornøyde.

I pausen snakket Nesoddpostens utsendte med Margaret Ellesbye, en av deltakerne i sangkoret.  Hun har vært med i koret i nærmere 25 år. Sier hun opplever en stor glede ved å være med i kor.  Og at det er en fin måte å bli kjent med andre på.

Hjemmesiden til Nesoddden sangkor er: nesodden.sangkor.no

De øver onsdager kl.19.00 i Tangenten og nye medlemmer er hjertelig velkommen.

Gunhild GjevjonGunhild Gjevjon
Gunhild Gjevjon
Bibliotekar, førskolelærer, mor og bestemor. Idemessig platform: Troen på kjærlighetens kraft og den frie ytring. Mål: Redelige og ryddige forhold i Nesoddpolitikken.

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: