Du er her
Hjem > Uncategorized > Utstilling, marked og konsert

Utstilling, marked og konsert

Dette innlegg er eldre enn 3 år og kan være utdatert.

Et nytt galleri åpner på Nesodden lørdag 1. september kl 12. Galleriet hører til konseptet Sjelen og er en del av Merete Legvold Pettersens engasjement. Hun ønsker å skape en møteplass for mennesker, kunst og kultur.

Utstilling og marked
initiativtakeren Merete Legvold Pettersen er den ene utstilleren på det nye galleriet. Hun lager abstrakte malerier i akryl og bruker spennende farger. Bildene uttrykker livets følelser på de fleste områder.

Den andre utstilleren er Christine T Phonix som er født på Mauritius og flyttet til Norge som ung jente og er nå bosatt på Nesodden. Hun jobber i akryl, trykk og collage, mixed mediums. Forskjellen mellom Afrika og Norge, på by og land, jeger og sanker, livsvilkår og livsgrunnlag som forsvinner, er noe som gjenspeiler seg i hennes originale utrykk.

Lørdag er det vernissasje kl 12 og utstilling er åpen til kl 18. Søndag er det marked 12-18.

Konsert med Piafs sanger
Søndag kl 18 er det konsert med Karin Destainville Dammen som synger Edith Piafs sanger. Dammen er kjent som en kjær fortolker av Piaf og har holdt over 200 konserter med hennes musikk, blant annet på Hellviktangen. Billetter selges for kr 100 ved inngangen.

Velkommen til Sjelen, Mosses vei 6, – nærmeste bussholdeplass er Hellvikskog.

Tormod BjørnstadTormod Bjørnstad
Tormod Bjørnstad
Bakgrunn som lærer, forlagsredaktør, daglig leder og konsulent. Opptatt av medvirkning og nye demokratiske modeller i lokalpolitikken. Lang erfaring som amatørmusiker.

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: