Du er her
Hjem > Kommentar > Kjell Arild Pollestad og feminismens farer.

Kjell Arild Pollestad og feminismens farer.

Dette innlegg er eldre enn 3 år og kan være utdatert.

≡Av Gunhild Gjevjon≡
Kjell Arild Pollestad (katolsk prest) er bekymret. I ”Vårt land”  8.august 2017 serverer han noen av disse sine bekymringsrefleksjoner under tittelen: ”Feminisme i Nidarosdomen. ” Bekymringer han fikk etter å ha hørt på radiogudstjenesten som 30.juli ble overført fra Nidarosdomen.

Denne journalisten har i den forbindelse tillat seg å sakse noen av hans bekymringsrefleksjoner. Hør, hør: ”Alle som deltok var kvinner: fungerende domprost, domkantor, organist, tekstleser. En mannsrøst hørtes bare under én av forbønnene.”  Noe Pollestad finner  ”påfallende”.

Og bedre blir det ikke, for hva skjer så: Domprosten sier ikke ”Gud vår far”, men ”Gud vår skaper” Noe som i følge Pollestad, viser at hun er ute i annet ærend enn å formidle kirkens tro. Og hva med nattverden?  ” Se der ble heller ikke Gud omtalt som far, men referert til som all godhets kilde”.  

Tror vi nærmer oss endetiden her, for verre kan det vel knapt bli? Anbefaler derfor Pollestad å gjøre som Don Quijote, kaste seg opp på sin Rocinante og med hevet lanse ri ut i strid mot disse skrekkelige feministene.  Lykke til!

Gunhild GjevjonGunhild Gjevjon
Gunhild Gjevjon
Bibliotekar, førskolelærer, mor og bestemor. Idemessig platform: Troen på kjærlighetens kraft og den frie ytring. Mål: Redelige og ryddige forhold i Nesoddpolitikken.

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: