Du er her
Hjem > Forsiden > Ventelister på langtids-og kortidsplasser ved Nesoddtunet sykehjem

Ventelister på langtids-og kortidsplasser ved Nesoddtunet sykehjem

Dette innlegg er eldre enn 4 år og kan være utdatert.

Anita Nilsen er glad for ordningen med kommunal garanti for transportstøtte.≡Av Gunhild Gjevjon≡
Nesoddposten, har den 20 sept. 2017, fått svar fra  kommunalsjef for helse og omsorg, Anita Nilsen, på følgende fire spørsmål:

1.Antall som per dags dato står på venteliste for langstidsplass på Nesoddtunet? Svar: «To personer står på venteliste for sykehjemsplass.»

2. Antall personer som venter på kortidsplass? Svar: «Det er også to personer som står på liste for korttidsplass.»

3. Antall personer som venter på omsorgsbolig med heldøgnspleie? Svar: «Vi har ikke venteliste på omsorgsboliger, men har tall som viser at i løpet av få år vil vi trenge 100- 150 slike boliger. Kommunen bygger nå som kjent 90, hvorav 28 er øremerket demens.»

4. I Amta den 24.2.2017, sier virksomhetsleder Per Kristian Larsen, at han ikke har en eneste ledig seng å tilby på Nesoddtunet. Nesoddpostens spørsmål blir da: Er det noen pasienter som etter den tid har blitt sendt ut av kommunen pga av plassmangel på Nesoddtunet? Svar: «Ingen er sendt ut av kommunen i 2017. Pr. i dag har vi kapasitet på Nesoddtunet.»

Nesoddpostens kommentar: Men å gi plass til de som nå står på venteliste for langtids-og korttidsplasser, det har ikke Nesoddtunet kapasitet til.  Mao Nesodden trenger flere sykehjemsplasser!

Nesoddposten viser til oppslag i TV 2: http://www.tv2.no/nyheter/9345379/.

Bjarne NordbeckBjarne Nordbeck
Bjarne Nordbeck
Fungerende redaktør, bidragsyter, frihetlig samfunnsaktør og web-master for Nesoddposten.

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: