Du er her
Hjem > Forsiden > Jammen fikk vi spalteplass!

Jammen fikk vi spalteplass!

Dette innlegg er eldre enn 3 år og kan være utdatert.

≡Av Tormod Bjørnstad≡
Jeg ble så glad da jeg leste fredagsutgaven av Amta, for jubileumskonserten til Coro Misto hadde fått spalteplass! Stor og fin spalteplass. Redaksjonen skulle bare vite hvor mye det betyr for oss. Takk Amta!

Jeg hadde ikke noen tro på at det skulle skje. Men da jeg var ferdig med å skrive artikkelen over, slo den tanken ned i meg at kanskje Amta allikevel ville gi konserten vår spalteplass. Og jammen er det akkurat det som skjer.  Hjertet mitt hoppet i brystet da jeg så det. Hipp-hipp-hurraaaaa!

Artikkelen i Amta er verdt mange plakater. Veldig mange plakater. Vi takker og bukker. Så skal vi glemme at det har vært total taushet om mange av de foregående konsertene våre. Det er tilgitt!

Men behovet for oppslagstavler er like stort, for Amta har ingen mulighet til å skrive om alt som skjer i Frogn og på Nesodden. Jeg håper noen kan komme opp med gode løsninger!

Så gøy, – jammen står det om oss i lokalavisen! Det er stas!

Tormod BjørnstadTormod Bjørnstad
Tormod Bjørnstad
Bakgrunn som lærer, forlagsredaktør, daglig leder og konsulent. Opptatt av medvirkning og nye demokratiske modeller i lokalpolitikken. Lang erfaring som amatørmusiker.

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: