Du er her
Hjem > Hva skjer > Stålkontroll på tau

Stålkontroll på tau

Dette innlegg er eldre enn 3 år og kan være utdatert.

Naomi Bratthammer (25) får det til å virke lekende lett å bevege seg i et tau. Hun har laget forestillingen «Med min egen skygge» hvor det hele foregår stort sett over bakken.

– Tauet er det jeg kaller for mitt hoved medium i utrykk, scenen og kroppen er lerretet mitt. Det å ha full kontroll på kroppen åtte meter over bakken, men samtidig kunne klare å slippe både kropp og sinn helt løs, er en deilig følelse, sier Bratthammer.

Etter å ha studert i Nederland, har Bratthammer bachelor grad i Circus Arts med fordypning innen vertikalt tau og akrobatikk. Noe bare en håndfull artister kan skryte på seg her i Norge. Hun har blitt lagt godt merke til og har den verdenskjente balansekunstneren Eskil Rønningsbakken som sin mentor. I tillegg er hun nominert som en av fire sirkusartister i Europa til den mest prestisjefylte prisen som finnes. Her er hennes eksamensforestilling.

Hun behersker både gulvakrobatikk, vertikal tau, kinesisk påle, moderne dans og linedans, som hun bruker i sin nye barneforestilling. Stilen er lekende og utforskende, som ofte får publikum til å dvele ved Newtons lover om tyngdekraft.

I forestillingen  «Med min egen skygge» spiller hun en nysgjerrig, vennlig og åpen halvmenneskelig skapning som våkner opp i en drømmende verden hvor alt er ukjent og uutforsket. Se en liten smakebit her.

– Det handler om å utforske sansene våre, omgivelsene rundt oss og gi fantasien spillerom for lek og å drømme seg bort. Dette er viktig både for store og små, sier Bratthammer.

Forestillingen er rettet mot barn i alderen 1-5 år og skal spilles i barnehager over hele Norge.

Bratthammer besøker disse barnehagene i Østfold:

Man. 30.okt. Moss

Kl 09:15 Steinerbarnehagen i Moss

Kl 11:30 Dysterlia Barnehage

Kl 14 Barnehagen Andersrød

 

Tirs. 31.okt. Nesodden/Fredrikstad

Kl 09:15 Ellingstad Barnehager AS

Kl 12:15 Fagen Barnehage

Ons. 1.nov.

Kl 9:15 Fagerskog FUS Barnehage

Kl 14 Togrenda Barnehage

Tors. 2.nov. Fredrikstad

Kl 09:15 Bjørneklova Barnehage

Kl 11:30 Haugeløkka Barnehage

Kl 14 Kråkeby Barnehage

 

Fre. 3.nov. Sarpsborg

Kl 09:15 Tuneskipet Barnehage

Kl 11:30 Tyrihans Barnehage

Kl 14 Tindelund Barnehage


Henriette Falkum

Kommunikasjon
Tlf.: 95961122
Barnas Musikkteater
Facebook

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: