Du er her
Hjem > Kommentar > VI SOM ELSKER NESODDEN.

VI SOM ELSKER NESODDEN.

Dette innlegg er eldre enn 3 år og kan være utdatert.

≡Av Gunhild Gjevjon≡
Hver dag forsøker jeg å få tid til å gå en tur langs fjorden her på Blylaget. Hver gang, og jeg overdriver ikke, møter jeg hyggelige personer som tar en prat. På forrige torsdag møtte jeg en dame som spurte om jeg hadde lyst på en krysantemum hun hadde fått. Fortalte at hun hadde reagert allergisk ovenfor duften den fylte stuen hennes med. Klart jeg sa ja til det. Og så gikk vi hjem til henne og hentet den. Jeg travet hjem med blomsten, satte den i lyset foran vinduet og gledet meg over dens skjønnhet. Så et råd ment i beste mening: gå tur, bli sprek og kjent med sambygdingene dine.

Bjarne NordbeckBjarne Nordbeck
Bjarne Nordbeck
Fungerende redaktør, bidragsyter, frihetlig samfunnsaktør og web-master for Nesoddposten.

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: