Du er her
Hjem > Forsiden > Førskolelærer Lise Tjernshaugens modige stemme.

Førskolelærer Lise Tjernshaugens modige stemme.

Dette innlegg er eldre enn 3 år og kan være utdatert.

≡Av Gunhild Gjevjon≡
Mange har lest førskoleærer Lise Tjernshaugens innlegg i Nesoddposen den 10.11.2017. Og har blitt dypt rystet over det hun forteller om egen skolegang samt den mobbing hennes barn har opplevd og fortalt om.

På spørsmål om hvorfor hun først nå skriver om dette er svaret: – «Først når den yngste av mine barn ikke lenger går på en av de skolene det her er snakk om, føler jeg det er riktig tidspunkt å la offentligheten få innsyn i det som har skjedd.»

Spørsmålet som Nesoddposten da reiser er: Vil den øverste politiske- og administrative ledelsen i kommunen lytte til de opplysninger Lise kommer med? Lage et system der de impliserte i mobbesaker,  barn,  foreldre og lærere sikres å bli hørt. Et opplegg der mobbingen ikke blir fornektet, tidd i hjel, usynliggjort og får lov til å fortsette. Eller vil den store stillheten senke seg ?

http://www.nesoddposten.no/mobbingen-pa-nesoddskolene-har-odelagt-og-fortsetter-a-odelegge-barns-liv/

Gunhild GjevjonGunhild Gjevjon
Gunhild Gjevjon
Bibliotekar, førskolelærer, mor og bestemor. Idemessig platform: Troen på kjærlighetens kraft og den frie ytring. Mål: Redelige og ryddige forhold i Nesoddpolitikken.

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: