Du er her
Hjem > Kultur > EKKO - Musikkspalten > Dagens musikk #79

Dagens musikk #79

Dette innlegg er eldre enn 3 år og kan være utdatert.

≡Av Tore Svein Olsen≡
I dag tenkte jeg å starte her på Nesodden. For noen år siden så fantes det på Fjellstrand en gruppe som kalte seg Fjellstrand Revy og Theaterselskab. På Høylandet i Nord-Trøndelag – som det het den gangen – vant vi NRK-prisen med melodien «TRENDY» sunget av Vibeke Klausen. Her får vi høre den igjen, sunget av Vibeke, på Nesoddkasetten som kom ut i 1989.

For å fortsette i samme gaten, her er en hel revy fra Nesodden, «A4». Noe blandet her på scenen på Fjellstrand Grendehus, men uansett, den ungdommelige gleden overskygger vel prestasjonene?

For å gå tilbake i tid, her er en helt annen type revy, der publikum virkelig gapskratter!
Her møter vi Leif Juster og Ernst Rose på Rosekjelleren.https://www.youtube.com/watch?v=wWKPtSueEs0&list=PLFD47FEA03BB5A924&index=7

En av de største vi noen gang har hatt, er vel han Oluf fra Ratkallia. Speielt her hvor han møter lensmannen. Lars, sønnen til Oluf, blir utsett som far. Dette er ikke musikk, men allikevel …

Tilbake til musikken, her er en spøk for fløyte og piano, der Victor Borge prøver alt han kan for å bringe den stakkars fløytisten ut av fatning. Fantastisk bra gjort av begge to! Og tydligvis improvisert for det meste!

Ettersom dette er siste gang jeg skriver dette fra Hellas denne gangen, så tenkte jeg rett og slett å avslutte med denne her: Riverdance på et skikkelig høyt plan. Den som husker denne fremføringer, glemmer den aldri. Hurra!!

Bjarne NordbeckBjarne Nordbeck
Bjarne Nordbeck
Fungerende redaktør, bidragsyter, frihetlig samfunnsaktør og web-master for Nesoddposten.

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: