Du er her
Hjem > Forsiden > Faans køkultur – Jeg går rett på samme hva jeg støter på!

Faans køkultur – Jeg går rett på samme hva jeg støter på!

Dette innlegg er eldre enn 3 år og kan være utdatert.

≡Tonje Gjevjon≡
Etter at jeg skrev en liten sak om køkulturen på Nesoddbåten Hvor vanskelig kan det være? i Nesoddposten har Amta fulgt opp med i alle fall to innlegg om samme problematikk. Nå sist under overskriften: Hva skal til for å endre køkulturen, hva med å sette opp rødt og grønt lys?

Mange er enige om at folk på Nesodden opptrer som de er alene i verden når de skal på og av Nesoddebåten. Det har utviklet seg en egokultur. Men egokultur er ikke det samme som at folk på Nesodden er dumme. Vi trenger bare noen som blåser i fløyta og sier fra om at vi må inngå i en køkultur som følger noen regler.

Spørsmålet nå er altså hva vi skal gjøre for å få bukt med manglende køkultur?

Det er folk i uniform som jobber på Nesoddbåten. Gi de mandat til å styre av- og påstigningen. Gi de en fløyte så de kan huke tak i disse ”jeg går rett på samme hva jeg støter på folka” og få de til å inngå i en køkultur som gjør at barn, unge, eldre og andre ikke blir redd for  å gå av og på båten.

Uniform og fløyte er alt som skal til.

2 thoughts on “Faans køkultur – Jeg går rett på samme hva jeg støter på!

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: