Du er her
Hjem > Hva skjer > Hobben tilbake på Hellviktangen

Hobben tilbake på Hellviktangen

Dette innlegg er eldre enn 3 år og kan være utdatert.

Aziza Hobben Bang Ellingsen hadde sin aller første utstilling i 1993, på Hellviktangen. Nå, 24 år senere, er hun tilbake på Hellviktangen med 25 vakre bilder. Hun har her arbeidet med en blandingsteknikk med collage av forskjellige håndlagde pairteksturer, acryl og pastellkritt/kull på lerret. En teknikk, som hun sier holder henne inne i sanseverdenen og gir bedre rom for det hun har på hjertet, enn det hun har i hjernen.

Første gang Hobben hadde et bilde på en utstilling var i 1992. Da ble hun, litt overraskende, spurt av kunsthistoriker Øistein Parmann, om hun ville stille ut et bilde i Galleri Brandstrup sammen med alle de kjente kunstnerne fra Nesodden. Senere har hun vært deltaker i mange utstillinger og har også hatt flere separatutstillinger.

Bildene vil henge oppe i Hellviktangen Galleri ut desember.

Arild Drolsum

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: