Du er her
Hjem > Hva skjer > Coro Misto synger julen inn

Coro Misto synger julen inn

Dette innlegg er eldre enn 3 år og kan være utdatert.

≡Av Tormod Bjørnstad≡
Kammerkoret Coro Misto synger julen inn i Nesodden kirke fredag 22. desember. I fjor ble kirken stappfull, derfor vil koret i år synge to konserter, en kl 20.00 og en kl 22.00. I år deltar også messingkvartetten Kefir med klumper. Programmet er fylt med kjente og kjære julesanger og klassiske verk som tilhører julen.

Det er et stort tilbud av konserter i adventstiden. Alle de kommersielle artistene reiser landet rundt og fremfører julemusikk av alle slag. Konsertene er godt besøkt, for folk vil ha denne musikkopplevelsen før julen ringes inn.

Spesielt hyggelig er det når de lokale korene inviterer til julekonsert. Kammerkoret Coro Misto synger julen inn så tett oppunder jul som mulig, på fredag «bitte lille juleaften». I fjor ble konserten så godt besøkt, at ikke alle fikk plass i kirken. Derfor inviterer koret i år til to konserter, – en kl 20 og en kl 22. På denne tiden bør alle ha gjort unna de fleste forberedelsene til jul. Alle kan endelig ta seg tid til å slappe litt av, og bli fylt av juleglede og vakker musikk.

Korsang tilhører julen, og når den ledsages av orgel og messinginstrumenter, ja, da blir det jubelklang i kirkerommet. Kefir med klumper er en kjent messinggruppe fra Nesodden som består av tre tromboner og en tuba. Det er første gang på mange år at gruppen spiller sammen med koret.

Programmet består av kjente og kjære julesanger og noen satser av det klassiske repertoaret som alle forbinder med julen, for eksempel Händels Hallelujakoret og åpningen av Bachs Juleoratoriet.

Stefan Ibsen Zlatanos spiller på orgel og piano. Også i år har konserten en liten avdeling med allsanger ledet av korets Knut Andresen på gitar. Dirigent er Marilena Zlatanou.

Billetter a kr 200 selges i Tangen Dyrebutikk på Tangenrsenter og ved inngangen før konsertene. Ta gjerne med hele familien, for barn har gratis adgang.

Konserten er støttet av Nesodden kommune.

Velkommen til årets julekonserter i Nesodden kirke!  

Tormod BjørnstadTormod Bjørnstad
Tormod Bjørnstad
Bakgrunn som lærer, forlagsredaktør, daglig leder og konsulent. Opptatt av medvirkning og nye demokratiske modeller i lokalpolitikken. Lang erfaring som amatørmusiker.

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: