Du er her
Hjem > Kultur > EKKO - Musikkspalten > Dagens musikk #81

Dagens musikk #81

Dette innlegg er eldre enn 3 år og kan være utdatert.

≡Av Tore Svein Olsen≡
Bare litt over en uke til julaften! Nå er det vel på tide å foreta deg de siste juleinnkjøpene av mat og se over julepakkelisten for å se om noen er glemt, som vanlig?

Julegaver – den evige årsaken til hodepine og kraftige kløspor i bunnen av håret. På nettet er det uendelig mange juletips. Hvorfor ikke søke litt på YouTube etter julegaver? For eksempel gaven ti mennesket som har alt, eller ingen ting? Frelsesarmeen er ikke dumt, og her på Nesodden vil det på Tangen Gård bli arrangert en juletrefest med gaveutdeling. Se etter om du har noe som bare ligger der, og som kan komme andre til nytte! Jeg vet ikke hva slags musikk som passer her – kanskje egentlig ingen, men noe må jeg jo finne på, som denne her for eksempel:

Her er et lite eksempel på hva som rører seg i toppen på figurene til Kjell Aukrust. Det blir jul i stua til Solan også!

Venter vi på noe godt, mon tro? Her er hva vi kan gjøre på Nesoddbåten – vente. Her er det ventemusikk på båten fra 2010.

Det er fredag i dag, og på YouTube er det side opp og side ned med fredagsmusikk. Mye er ganske uinterressant: Her er det noe fra Tirol skikkelig Switscherdutsch kommer: Paultje Poets gaat lekker op wintersport! We verruilen de sleurhut voor onze ski`s en reizen af naar Tirol. De bergen, de sneeuw en niet te vergeten après-ski, beneden in het dal ligt onze skihut daar drinken we glühwein,jagermeester en Drei bier. Heerlijke clip van de ultieme winterhit van Paultje Poets. En zeg nou zelf… wie wil er nou niet met deze dames op wintersport ?, Freitagsmusik!

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: