Du er her
Hjem > Film > «The Party». En film det er verd å se !

«The Party». En film det er verd å se !

Dette innlegg er eldre enn 3 år og kan være utdatert.
≡Av Gunhild Gjevjon≡
En svart komedie med sylskarpe formuleringer og avslørende kritikk på så vel det sivilisasjonsmessige som  det mellommenneskelige plan. Vi møter her personer fra middelklassen som blir dypt såret og sinte fordi de ikke forstår at det de gjør mot andre også kan gjøres mot dem. Mao en total mangel på selvinnsikt. Noe som gjør at filmen blir både komisk, nådeløs og overraskende. Og sist, men ikke minst det serveres strålende skuespiller prestasjoner. Spesielt vil jeg nevne Patricia Clarkson i rollen som April.
Bjarne NordbeckBjarne Nordbeck
Bjarne Nordbeck
Fungerende redaktør, bidragsyter, frihetlig samfunnsaktør og web-master for Nesoddposten.

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: