Du er her
Hjem > Kultur > EKKO - Musikkspalten > Dagens musikk #84

Dagens musikk #84

Dette innlegg er eldre enn 3 år og kan være utdatert.

≡Av Tore Svein Olsen≡
Forrige gang hadde vi mye musikk. Denne gangen tenkte jeg også å bare spille lang musikk for dere. Først ut er denne her: 8 timer med klassisk sovemusikk, pianostykker komponert av Mozart, Debussy, Chopin, Schubert og Grieg.

Når dere leser dette er et like før jeg drar avgårde på en lang reise – denne gangen ender turen igjen i Hellas, men for en gangs skyld tar jeg omveien om Köbenhavn, New Dehli, Mumbai, Bangkok, Singapore, Melbourne, Darwin, Perth, Doha, Athen, Kos før jeg ender opp i Kalymnos i Hellas igjen. En lang tur, ja! Hvorfor ikke ta en liten tur mens jeg enda har helsa i behold, og kan nyte tilværelsen? Dette bli en opplevelse for livet. Tenkte jeg skulle illustrere dette med litt reisemusikk, en livsreise som heter «Å løpe etter tog»La oss heller ikke glemme jazzen denne gangen heller! Her er noen timer med jazzmusikk! Hørt denne før? Joda – men det bli ikke dårligere for det!

Nesten til slutt i dag, her er mer: En time orgelmusikk av Mozart!

Helt til slutt i, for den kristne person av dere som lenge har savnet «salmer og sanger vi gjerne hører». Her er et knippe, og vi starter med Åge Samuelsen. La bare musikken gå! Det kommer mye rart her etter hvert, til og med Elvis Presley!

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: