Du er her
Hjem > Forsiden > Nesoddposten har stilt tre Nesoddinger to spørsmål: Hvilke nyttårsønsker har du for Nesodden og for deg selv?

Nesoddposten har stilt tre Nesoddinger to spørsmål: Hvilke nyttårsønsker har du for Nesodden og for deg selv?

Dette innlegg er eldre enn 3 år og kan være utdatert.

Nesoddpostens utsendt finner Serina Müller (38 år) på Baker Nordby i Tangen kjøpesenter der hun sitter og skriver. Hun gir følgende svar på Nesoddpostens spørsmål:

-Jeg ønsker meg flere aktivitetstilbud på Nesoddtangen område, sier hun. – I helgen er det for få sosiale tilbud her. For meg selv er det et mål å bruke den tilgangen alle vi nesoddinger er så heldige å ha til sjø og natur. Og legger til at hun er veldig fornøyd med den søndagsåpne cafeen på Tangenten og tilgangen til biblioteket.

 

Ved bordet bortenfor sitter Arne Kjensli (80 år) sammen med kammeratene sine. Han vil bare at Nesoddposten skal sende en beskjed til Nesodden kommune v/rådmannen. En henvendelse som gjelder Ellingstad barnehage. Minne henne på at han har sendt tre henvendelser; den 24.6, 6.9 og 19.12.2017. Og at saken gjelder kapitaltilskudd til nybygde barnehager. Skriv at jeg venter nå på svar, sier han, Det er hans eneste ønske.

 

 

Og ved bordet, bortenfor bordet sitter Knut Fageraas  (46år). – Mitt ønske for meg selv er å jobbe mindre, sier han. For Nesodden er  ønsket at snøen skal ligge hele vinteren.  Og så legger Knut til at han synes det er rart at det ikke finnes en ballbinge (liten fotballbane) på Tangenområde. Noe som ikke krever store arealet.

 

 

 

 

 

Gunhild GjevjonGunhild Gjevjon
Gunhild Gjevjon
Bibliotekar, førskolelærer, mor og bestemor. Idemessig platform: Troen på kjærlighetens kraft og den frie ytring. Mål: Redelige og ryddige forhold i Nesoddpolitikken.

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: