Du er her
Hjem > Kultur > EKKO - Musikkspalten > Dagens musikk #86

Dagens musikk #86

Dette innlegg er eldre enn 3 år og kan være utdatert.

≡Av Tore Svein Olsen≡
Denne gangen er jeg fortsatt i India, på min lange reise til Hellas. Akkurat nå sitter jeg på toget mot Bombay, der jeg ser ut av vinduet. Spiser meget god mat I restaurantvognen, og lytter til musikk. Hva slags musikk? Naturligvis fra det landet jeg er i, India.

Neste og siste stopp i dette store riket er Mumbai (eller som noen også sier, Bombay) i morgen, 24 februar. Jeg kan ikke si at jeg kjenner denne byen, jeg har aldri vært der før, men noe lokal musikk kan vi jo alltid unne oss.

Joda, dette er jo på Engelsk, og kanskje ikke helt det man tror er ekte Indisk musikk. Men her kommer også den:

Og her hjemme bare daler snøen ned! Nå kommer en norsk snøsang! Eller er det sne?

Og helt til slutt i dag, lengselen vår etter våren er helt klar!

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: