Du er her
Hjem > Uncategorized > Dagens musikk #88

Dagens musikk #88

Dette innlegg er eldre enn 3 år og kan være utdatert.

≡Av Tore Svein Olsen≡
I dag er det fredag igjen, den 16. mars 2018. Og tiden går, og går. Igjen – i morgen tar jeg toget til Adelaide og overnatter der en natt, før jeg reiser videre norover til Darwin. Men ettersom jeg allerede har presentert Lucky Seven Swing fra Adelaide, tenkte jeg å presentere Lainie Female en kvinnelig sanger og pianist fra nettopp Adelaide.

Så går ferden videre, tvers over det enorme Australske kontinent, vi passerer Alice Springs midt ute i ørkenen, før vi kommer opp til Darwin langt mot nord. Her er Warumpi Band som spiller på ‘Festival of Aboriginal Rock Music,’ I Darwin 1988.

For å reise fra Adelaide til Darwin så kan man enten fly, eller reise 3000 kilometer på jernbane. Her er et lite glimt fra den enorme togturen. Her er det ingen musikk, men derimot bare en lang reise!

Adelaide er mest kjent for villdyr, der byen ligger i det tropiske område. La oss avslutte med litt krokodillemusikk! Takk for nå, alle sammen!

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: