Du er her
Hjem > Kultur > EKKO - Musikkspalten > Dagens musikk #89

Dagens musikk #89

Dette innlegg er eldre enn 3 år og kan være utdatert.

≡Av Tore Svein Olsen≡

I dag er det fredag igjen, den 9. mars 2018. Og tiden går, og går. Allerede søndag reiser jeg fra Singapore til Melbourne, en lang flytur som tar hele natten. Og fremme er jeg klokka ni dagen etter, den 12.3. Hva slags musikk er typisk for Melbourne? Kanskje denne, med Jazz Band Melbourne, Summertime Jazz Double Bass Quartet

Det var dagens jazz, det. Her er mere folkemusikk, Australian aborigines ✌ Australian aboriginal musikk fra Australia


Tja, i Melboune blir jeg møtt av en gammel kollega som jeg har møtt mange ganger før, rundt om i Europa. Han er egentlig fra Holland, men bor i Australia og har en flott, stor familie. Her er enda en musikk fra Australia, de vi tar en lengre tur i tonenes verden. Her er “best remixes of popular songs” 2017 from Melbourne

Det morsomme med å reise verden rundt slik jeg gjør, er at jeg kan legge ut noen bilder på Facebook fra enkelte av stedene jeg besøker. De av dere som er «venn» med meg på FB kan lett se dette, og for dere som ikke kan se dette, vil senere få bestilt boka mi som vil inneholde glimt fra reisene, med mange flere bilder. Og enkelte andre betraktninger også. 17.3 reiser jeg videre med tog sydover til kystbyen Adelaide, der jeg reiser videre fra, mot Darwin i North Territory, kjent for mange krokodiller av enorm størrelse. Men før vi forlater Melbourne, her er litt mere jazz, tradisjonell denne gangen:

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: