Du er her
Hjem > Kultur > EKKO - Musikkspalten > Dagens musikk #90

Dagens musikk #90

Dette innlegg er eldre enn 3 år og kan være utdatert.

≡Av Tore Svein Olsen≡
I dag er det fredag igjen, den 23. mars 2018. Og tiden går, og går. Igjen er jeg tilbake i Hellas etter en lang internajonal reise. Kalymnos, here I come finally! Det første vi hørte var rett og slett en samling med populærmusikk på gresk. Og her er det litt til, med tradisjonell vri:

Kalymnos er en øy i Egeerhavet, der jeg ofte sitter ute og ser på solnedgangen mot vest, med et lite glass vin på bordet, og en malende katt på fanget.

Borte bra, men hjemme best, sier et gammelt ordspråk. Nå er jeg riktignok ikke på Nesodden, men ‘hjemme’ er ikke bare her på Nesodden, men der hvor du hører til. Om det er i Hellas eller i Norge spiller vel ikke så stor rolle, egentlig. Men som sagt, det er det du føler deg vel. La oss slappe av riktig nå, med pianomusikk.

Nå kommer jeg til å bli her en stund, og trives med det. Uansett type musikk, men lokal musikk er jo bra, det også. Her er en hel dansekveld som jeg tok opp for noen år siden, i en restaurant som nå dessverre ikke er mere. Gresk aften på Noufaro restaurant, fra 2016. God natt for nå, vi snakkes nok snart igjen.

 

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: