Du er her
Hjem > Forsiden > Demokratibygging på Nesodden.

Demokratibygging på Nesodden.

Dette innlegg er eldre enn 3 år og kan være utdatert.

KOMMENTAR

≡Av Gunhild Gjevjon≡

Denne skribenten etterspør et tverrpolitisk initiativ som inviterer nesoddingene inn til samtale og dialog i åpne møter. Der det er innbyggere som står i sentrum, er de som melder inn saker som ønskes drøftet. Og der det er Nesoddens beboere som får stille spørsmål, og si sin mening. Noe som selvfølgelig ikke står i motsetning til at våre folkevalgte også kan velge ut saker de ønsker å drøfte.

 For, gledelig nok, er Nesodden velsignet med utrolig mange kunnskapsrike personer med innsikt på mange områder. Mange høyt utdannede, mange med fagkunnskap på felter våre folkevalgte faktisk ikke vet så mye om. For tro det eller ei, politikere er ikke allvitende.
Slike åpne møter vil være en vinn vinn situasjon for begge parter. For ved å møtes vil forhåpentligvis avstanden mellom innbyggere og  politikere bli redusert. Og medføre at kunnskapen om de saker som drøftes vil øke i begge grupper. Og sist, men ikke minst, være med å bygge opp under tilliten mellom velgere og politikere.
Gunhild GjevjonGunhild Gjevjon
Gunhild Gjevjon
Bibliotekar, førskolelærer, mor og bestemor. Idemessig platform: Troen på kjærlighetens kraft og den frie ytring. Mål: Redelige og ryddige forhold i Nesoddpolitikken.

One thought on “Demokratibygging på Nesodden.

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: