Du er her
Hjem > Hva skjer > Middelaldermusikk på Hovedøya

Middelaldermusikk på Hovedøya

Dette innlegg er eldre enn 3 år og kan være utdatert.

Også i år blir det middelaldermusikk i klosterruinene på Hovedøya. Og i år feirer Marilena Zlatanou 30-års jubileum for disse stemningsfulle konsertene som er støttet av Oslo kommune!

≡Av Tormod Bjørnstad≡

I alle år har det blitt fremført musikk fra forskjellige manuskripter fra middelalderens Europa, og med ulike temaer hver år. Musikerne tar utgangspunkt i noen av de utroligste historiene fra den tiden, noen sanne og andre usanne, slik de er fortalt i vakre sanger. Dette er kulturskatter!

Musikerne i VOX ANTIQUA er spesialister i middelaldermusikk  Nesoddingen Marilena Zlatanou, sang, Vegard Lund, lutt og Anna Helgadottir, fidle, framfører et det kostelige musikkutvalget og har utfyllende kommentarer imellom stykkene.

Hjertelig velkommen i pinsehelgen: fredag 18. og søndag 20. mai, kl. 19:15 til ca 20:15. Båter går fra Rådhusplassen. Gratis adgang.

Tormod BjørnstadTormod Bjørnstad
Tormod Bjørnstad
Bakgrunn som lærer, forlagsredaktør, daglig leder og konsulent. Opptatt av medvirkning og nye demokratiske modeller i lokalpolitikken. Lang erfaring som amatørmusiker.

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: