Du er her
Hjem > Forsiden > Holmenkollstafettens eldste lag fra Nesodden

Holmenkollstafettens eldste lag fra Nesodden

Dette innlegg er eldre enn 3 år og kan være utdatert.

Av Arild Drolsum

Antagelig var ”supersuperveteran-laget” fra Nesodden det laget i Holmekollstafetten på lørdag som hadde høyest gjennomsnittssalder. Foruten et par tre ungkalver på rundt 60 år er de fleste rundt 70, og eldstemann 81 år. Etter at yngre krefter overtok å løpe for Nesodden i klassen for superveteraner, 45 år pluss, har de nå to ganger løpt for Senior Norge (tidligere Seniorsaken). For fem år siden løp de stafettens 18,4 kilometer på 1.34.47. Men disse gutta fornekter seg ikke, for i år klarte de å løpe denne tiden ned med 1 minutt og 32 sekunder. Med det ble de nummer 44 av 51 lag i gruppen Ideelle organisasjoner, hvor det i utgangspunktet ikke er noen aldersgrense.

Om gutta, som har trent sammen i nesten 50 år, kommer til å stille lag også til neste år, vil nok bli avgjort sent på kvelden på det tradisjonelle juletreffet i desember. Men sjansene er nok store, når det går bedre og bedre år for år.

 

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: