Du er her
Hjem > Aktuelt > Liten uke med store resultater

Liten uke med store resultater

Dette innlegg er eldre enn 3 år og kan være utdatert.

Nesodden judoklubb eksporterer glede og importerer medaljedryss. 9 utøvere med funksjonsnedsettelse kom hjem med tre gull og en bronse.

Av Inger Johanne Norberg

Lang judoerfaring

Gjengen fra Nesodden judoklubb hadde med seg tre trenere, Bjørn Solbakken, Lars Evensen og Alexander Lange. De tre innehar 45 års judo- og reiseerfaring. Trenerne melder om en flott tur med masse idrettsglede.

Nesodden judoklubb er pilotklubb med sin judo for funksjonshemmede her hjemme i Norge. 10. til 15. mai deltok de på en internasjonal konkurranse- og treningsleir i Ravenna, Italia. Arrangøren er svært rutinert og har gjennomført arrangementet i over ti år. Det har blitt en tradisjon for Nesodden judoklubb å delta.

Gode resultater på internasjonal arena

Det deltok utøvere fra hele verden. USA, Brasil, Costa Rica og Europa er gjengangere. Våre lokale judoutøvere treffer andre judoutøvere fra hele verden og begynner også å få konkurranse- og reisetrening. Utøverne er delt inn i forskjellige klasser utifra ferdighetsnivå og vekt.

Resultatene i år ble som følger:
Lise Erika Borgersen: Gull
Julie Wikdahl: Gull
Ørnulf Bibow: Gull
Vidar Johansen: Bronsje
Katarina Fierro Norberg: 4.plass
Lotte Tvedt: 4.plass
Vegar Krange: 4.plass
Kaj Roksvaag: 4.plass
Imran Anwar: 4.plass

Intenst program

Tre trenere og 9 utøvere har hatt et tett program.

Etter ankomst natt til fredag startet dagen med trening om morgenen og konkurranser om ettermiddagen.

Lørdag var det trening og idrettsoppvisninger fra forskjellige idretter helt til kvelden da alle unnet seg en fest. Søndag og mandag besøkes fornøyelsespark og strand, vel unt.

Vi beundrer trenere som gir av sin fritid og overskudd og ønsker velkommen hjem til alle sammen!

Inger Johanne NorbergInger Johanne Norberg
Inger Johanne Norberg
Alle mennesker skal ha mulighet til å påvirke eget liv og omgivelser på en positiv måte. Mange innbyggere føler at de ikke har muligheter for innflytelse og medvirkning fordi “Det nytter ikke allikevel”. Innbyggerne er imidlertid den største ressurs og besitter omfattende kunnskap om lokalsamfunnet og om seg selv. For å kunne oppnå innflytelse og medvirkning er informasjon og kunnskap nødvendig. NesoddPosten vil være et middel til at innbyggere skal få bedre kunnskap og aktuell informasjon om viktige beslutninger på Nesodden. NesoddPosten vil også være et middel til at innbyggerne skal påvirke, oppnå innflytelse og medvirke i utviklingen av lokalsamfunnet og eget liv.

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: