Du er her
Hjem > Aktuelt > Signaler om Signalen

Signaler om Signalen

Dette innlegg er eldre enn 2 år og kan være utdatert.

Enkel servering i juni. Tegninger er godkjente. Bare formalia mangler før de setter opp bygg som blir klart for høstservering.

Av Inger Johanne Norberg

Signalen kommer, tror vi, denne sommer

Ordfører Truls Wickholm forteller at han ikke har mottatt signaler om at Signalen er forsinket. Under siste møte med tiltakshaver og Ordfører sto åpningsdato for enkel servering i juni ved lag.

Nesodden kommune har ikke fått beskjed om noe annet. Solnedganghungrige nesoddinger kan sannsynligvis nyte sommerkvelder på halvøyas ytterste punkt fra midtsommer.

Slik skal det bli til høsten

Ordfører henviser til Kommunalsjef for Plan, teknikk og miljø, Anne Dybevold, hvis vi vil vite mer. Dybevold sender godkjente tegninger umiddelbart på forespørsel. Nesoddposten gjengir noen her.

Dybevold forteller at avdelingen behandler søknaden om igangsettingstillatelse (IG) i disse dager.

«- Behandlingen av IG er det kun formalia som ansvarsretter for utførende, tillatelse fra arbeidstilsynet etc. som skal behandles. Den fysiske utformingen av tiltaket er allerede godkjent i rammetillatelsen.»

Bildene viser planer for det ferdige prosjektet slik det skal være innen utgangen av september.

Her finner du tegninger:

E3 Tegning – Snitt – Ny situasjon

E1 Tegning – Plan 1 – Ny situasjon

Q7 Perspektiv 4-1

Q5 Perspektiv 2

Fliker av informasjon

I sommer vil det kun foreligge en enklere servering. Om den vet vi ikke mer enn at den er lovet oppstart medio juni. Ordfører og Nesoddposten er enige om at en avtale holdes så lenge man ikke gir beskjed om annet.

Sikker informasjon må søkes andre steder. Nesodden kommunes nettsider mangler informasjon om oppdateringer, sakspapirer og møtebøker.

Ordfører forteller det vi sjøl kan konstatere, møtebok fra møtet i ad hoc-komitéen 16. mai er ikke klart.

Sakspapirer som nevnes i innkallingen ligger ikke på nettsidene.

For å få bilder og informasjon om framdrift, må Nesoddposten bry kommunalsjef Dybevold.

Selve publiseringen av møtet 16. mai ble publisert på kommunens nettsider samme dag om ettermiddagen, så publikum og presse hadde liten anledning til å snu seg rundt for å følge med på hva som skjer.

Kommunen kan ha et forbedringspotensiale på kommunikasjon med offentligheten. Det er synd at vi bruker kommunalsjefens dyre tid.

De som vil følge med kan sjekke kommunens nettsider:

https://www.nesodden.kommune.no/politikk-samfunn/politikk-og-demokrati/politiske-moter-og-sakspapirer/

(Trykk på lenke for «ad hoc-komitéen ..», trykk deretter på riktig dato i kalenderen)

Inger Johanne NorbergInger Johanne Norberg
Inger Johanne Norberg
Alle mennesker skal ha mulighet til å påvirke eget liv og omgivelser på en positiv måte. Mange innbyggere føler at de ikke har muligheter for innflytelse og medvirkning fordi “Det nytter ikke allikevel”. Innbyggerne er imidlertid den største ressurs og besitter omfattende kunnskap om lokalsamfunnet og om seg selv. For å kunne oppnå innflytelse og medvirkning er informasjon og kunnskap nødvendig. NesoddPosten vil være et middel til at innbyggere skal få bedre kunnskap og aktuell informasjon om viktige beslutninger på Nesodden. NesoddPosten vil også være et middel til at innbyggerne skal påvirke, oppnå innflytelse og medvirke i utviklingen av lokalsamfunnet og eget liv.

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: