Du er her
Hjem > Uncategorized > Dagens musikk #92

Dagens musikk #92

Dette innlegg er eldre enn 3 år og kan være utdatert.

Av Tore Svein Olsen

Og så er det allerede gått mot slutten av juni. Og jeg har nylig vært i Hellas – en reise som denne gangen gikk via India, Bangkok, Singapore og via Melbourne til Darwin og derfra til Kalymnos over Perth, Doha og Athen. En liten omvei, kanskje? Jeg har gitt dere en visning på Facebook hvordan turen endte – men ikke hva som skjedde etter Hellas. Magen spilte meg en del puss underveis, diare og obstipasjon gjorde at jeg måtte oppsøke lege både i Melbourne, og Kalymnos. Det endte med at jeg reiste hjem allerede 6/4. Via Ski legevakt – som ikke imponerte – måtte jeg oppsøke fastlegen min på Fagerstrand. Han bare så på meg og sa at jeg måtte rett inn til AHUS. Der fikk jeg lagt inn en rør i venstre nyre – noe som skulle avlaste den. Så ble jeg operert av overlege Dan Helgø – under full narkose. Så derfor har jeg ikke stilt opp med musikk nå i det siste. Formen har rett og slett vært for dårlig. Men nå er jeg i gang igjen, og som første nummer i dag ser dere at jeg har valgt «Kidney Disease Frequency Healing – Overcome Kidney Disease Naturally» Tja, om det hjelper på en diger nyrestein – vet ikke, men i alle fall er det rolig musikk!

Så er det tid for litt av min hovedmusikk, Jazz: Her er Louis Armstrong i konsert fra 1963 i Sidney.

Vi fortsetter litt nå med Louis Armstrong, Danny Kaye, Benny Goodman som forteller oss hvordan en sang blir født.

Tja – så er vi altså i gang igjen. Her er Nesodden fra litt tidligere i år. Fra Anna’s hybel på Fjellstrand hører vi fra 7/4-2018, Anja og Tommy:

Spesielt? Tja, her kommer i alle fall Frode Alnæs i ¾-takt fra Helviktangen:

Det var det, kjære lesere! Nå gir jeg meg for i dag – musikken er i gang igjen!

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: