Du er her
Hjem > Kultur > EKKO - Musikkspalten > Dagens musikk #93

Dagens musikk #93

Dette innlegg er eldre enn 2 år og kan være utdatert.

Av Tore Svein Olsen

Og så er det juni allerede. Og jeg gjør straks klart til avreise til Hellas. Kalymnos – igjen er det mange som venter på meg der! Derfor har jeg latt dagens musikk begynne med noe gresk!
Denne er det vel nesten ingen som husker – er det ikke ganske symptomatisk for MelodiGrand Prix – man husker dårlig de melodiene som har vært før?

Så er det tid for litt av min hovedmusikk, Jazz: Her er mere jazz, fra Melbourne denne gang. Her er «The Melbourne Sound: The First Forty Years».

Og videre etter denne historiske oversikten, her er det indisk jazz fra Bollywood.

Og jeg har også vært i Bangkok. Den byen syder av liv, og jeg hadde en god guide (kaptein i politiet) som viste meg rundt overalt. Her er det et eksempel på Thailands musikk i jazz-stil, «Fly Me to the Moon».

Mumbay i India var et kaos av bilhorn, kuer og tohjulinger. Men musikk kan de, også her!

Dett var dett! Som man sier her til lands! Men helt til slutt et innslag fra Singapore – en kjempeby der jeg ble skuffet – ikke slik jeg husker byen fra før. Spesielt Sentosa – en øy med mye støy og også noe musikk.

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: