Du er her
Hjem > Forsiden > Når åpner Signalen?

Når åpner Signalen?

Dette innlegg er eldre enn 2 år og kan være utdatert.

Ordfører kan ikke svare eller vet ikke. Forstålig når Nesoddposten hører med Tjersland som har mange baller i lufta og ekstra fokus på Signalen og framdrift. NP følges opp av Tjersland med konkretiseringer i uke 25.

Av Inger Johanne Norberg

Nesten

Nesoddposten har spurt Ordfører om når Signalen åpner. Ordfører svarer at

» -Du må nesten ringe Dag Tjersland for å få eksakt svar på dette.»

Nesoddposten spør videre om hva som er avtalt i kontrakt om åpningstidspunkt. Ordfører svarer at » -Alle spørsmål om fremdrift må du nesten ta med Dag.»

Nesoddposten spør Ordfører om det vurderes dagbøter eller annen måte å framskynde åpning i forhold til avtale. Ordfører svarer at » -Dette er ikke en avtale hvor eventuelle dagbøter kommer i betraktning. Dette er utleie av tomt.»

Neste er Dag Tjersland

Nesoddposten spør Tjersland:

Når åpner Signalen?

» -Det er vanskelig å si. Det går bra, vi har fått godkjenning fra arbeidstilsynet for igangsettelse fase 1.»

Tjersland forteller at den første fasen er å sette opp det minste bygget som kan åpnes. Det resterende oppføres mens det er åpent i det minste bygget. Tjersland har tatt seg fri fra en del av pliktene på Baltazar og Skur 33 for å ha fullt fokus og fortgang på framdrift på Signalen.

Han forteller at målsettingen er å åpne så fort som mulig.

Nesoddposten registrerer at mye skal på plass midt i ferietiden med tillatelser fra mattilsynet, avtaler med utførende firma, praktisk organisering av arbeid og avtaler både med Klokketårn og utførerne av Signalen.

Tjersland som sitter i et møte under samtalen, vil komme tilbake til Nesoddposten med oppdaterte tegninger og mere informasjon.

NP imøteser dette med takk.

Universell utforming

NP har studert tegningene og er spent på om Signalen vil være universelt utformet og tilgjengelig for gjester med funksjonsnedsettelse.

Dag Tjersland bekrefter at han er opptatt av tilgjengelighet sjøl og at det er gjort justeringer med bredder på åpninger, svingradius på toalett mm.

Så kan vi alle møtes på Signalen.

Flere innlegg om Signalen her.

Inger Johanne NorbergInger Johanne Norberg
Inger Johanne Norberg
Alle mennesker skal ha mulighet til å påvirke eget liv og omgivelser på en positiv måte. Mange innbyggere føler at de ikke har muligheter for innflytelse og medvirkning fordi “Det nytter ikke allikevel”. Innbyggerne er imidlertid den største ressurs og besitter omfattende kunnskap om lokalsamfunnet og om seg selv. For å kunne oppnå innflytelse og medvirkning er informasjon og kunnskap nødvendig. NesoddPosten vil være et middel til at innbyggere skal få bedre kunnskap og aktuell informasjon om viktige beslutninger på Nesodden. NesoddPosten vil også være et middel til at innbyggerne skal påvirke, oppnå innflytelse og medvirke i utviklingen av lokalsamfunnet og eget liv.

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: