Du er her
Hjem > Aktuelt > Kommunen ber oss holde politiske gjestebud

Kommunen ber oss holde politiske gjestebud

Dette innlegg er eldre enn 2 år og kan være utdatert.

Kommunen ønsker at vi holder gjestebud for å få gitt tilbakemeldinger og innspill til forslaget til kommuneplan. Hold et politisk møte for inntil åtte naboer, venner eller kjente, og snakk med hverandre om hvordan dere vil at Nesodden skal utvikle seg i fremtiden. Kom med forslag til løsninger på arealplanen og nye ideer, og send dem inn til kommunen.

Av Tormod Bjørnstad

Kommunen har lagt ut invitasjon og informasjon om hvordan slike gjestebud kan gjennomføres. Ordføreren var den første som holdt gjestebud hjemme hos seg den 19. juni.

Alle og enhver kan invitere til politisk gjestebud. Man trenger ikke legge opp til omfattende servering, det greier seg med kaffe, te, kjeks og lignende. Gjestebudet kan holdes på det tidspunktet som passer best; på dag eller kveld, ukedag eller helg. Og møtet trenger ikke vare lenger enn 1,5-2 timer.

Når møtet er over kan du gi tilbakemeldinger på e-post, laste det opp via kommuneplanens hjemmeside, eller sende det inn som brev. Kommunen ønsker også synspunkter på hvordan gjestebudet fungerte og hva som kan gjøres for at slike møter skal bli bedre.

Den nye kommuneplanen skal, når den er ferdig behandlet og endelig vedtatt, gjelde i 24 år, frem til år 2042. Så din mening er viktig.

Tormod BjørnstadTormod Bjørnstad
Tormod Bjørnstad
Bakgrunn som lærer, forlagsredaktør, daglig leder og konsulent. Opptatt av medvirkning og nye demokratiske modeller i lokalpolitikken. Lang erfaring som amatørmusiker.

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: