Du er her
Hjem > Aktuelt > Signalfeil

Signalfeil

Dette innlegg er eldre enn 2 år og kan være utdatert.

Signalen uten signaler. Etter at Signalen ble lovet ferdig for enkel servering i juni og helt ferdig i september, har fremdeles ingenting skjedd på tomta som står ubenyttet og død for serveringsaktivitet.

Vi venter

Det eneste som skjer er at strømmen av gående og syklende jevnlig passerer og for å sjekke hva som skjer. Men det finnes ingen informasjon eller aktivitet som kan stille nysgjerrigheten i ventetiden.

Vi spør

Nesoddposten etterspør svar fra Tjersland som lovet i NP på forsommeren. Tjersland lover denne uka å gi beskjed med en gang det skjer noe og henviser til en annen ansvarlig Rolf Erik Nilsen.

Nilsen kan ikke besvare forespørsler.

Ordfører Truls Wickholm kan heller ikke gi svar og er sjøl spørrende.

Ordfører Wickholm forteller at han har tatt initiativ til et møte med Dag Tjersland og Rolf Erik Nilsen til uka for å avklare framdrift og få informasjon om hva som skjer.

Kommunen venter og spør

På spørsmål om bygging av klokketårn er til hinder for framdrift av oppføring Signalen svarer Wickholm at Nesodden kommune har gjort det klart for klokketårn og Tjersland at Signalen sjøbad har bruksrett på området.

Det er gjort klart på forsommeren at samarbeid måtte løses mellom ansvarlige for Klokketårnet og ansvarlige for Signalen, men Tjersland betaler leie for tomta og har retten.

Nesoddposten spør

Nesoddposten har sendt følgende spørsmål til tiltakshaver:

  1. Når åpner Signalen? Tentativt?
  2. Hva koster pilsen og vinglasset?
  3. Hvilken Servering er planlagt i bygg fase 1?
  4. Antall gjester i bygg fase 1
  5. Kan du sende noen av de siste, reviderte tegningene?

Åpent spørsmål

I mellomtiden venter vi. Hvilket Signal kommer først? Dét med lyd i klokka eller den med servering? Den som lever får se.

Tidligere artikler om Signalen:

http://www.nesoddposten.no/fem-sporsmal-om-signalen/

http://www.nesoddposten.no/nar-apner-signalen/

http://www.nesoddposten.no/signalen-klar-ferdig-ga/

http://www.nesoddposten.no/signaler-om-signalen/

http://www.nesoddposten.no/planene-for-signalen-rett-i-containeren/

http://www.nesoddposten.no/signalen-bittersot-gladnyhet/

Inger Johanne NorbergInger Johanne Norberg
Inger Johanne Norberg
Alle mennesker skal ha mulighet til å påvirke eget liv og omgivelser på en positiv måte. Mange innbyggere føler at de ikke har muligheter for innflytelse og medvirkning fordi “Det nytter ikke allikevel”. Innbyggerne er imidlertid den største ressurs og besitter omfattende kunnskap om lokalsamfunnet og om seg selv. For å kunne oppnå innflytelse og medvirkning er informasjon og kunnskap nødvendig. NesoddPosten vil være et middel til at innbyggere skal få bedre kunnskap og aktuell informasjon om viktige beslutninger på Nesodden. NesoddPosten vil også være et middel til at innbyggerne skal påvirke, oppnå innflytelse og medvirke i utviklingen av lokalsamfunnet og eget liv.

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: