Du er her
Hjem > Forsiden > Nesodden kommune, Jørgen Hattemaker og kong Salomo

Nesodden kommune, Jørgen Hattemaker og kong Salomo

Dette innlegg er eldre enn 2 år og kan være utdatert.

KOMMENTAR

Av Arild Drolsum

Høringsfristen fristen til kommuneplanen har det blitt snakket mye om på Nesodden i sommer.

Mange ville ha en lengre høringsfrist på grunn av sommerferien. Men 1. august ble det ved hjelp av ordførerens dobbeltstemme i kommunestyre. Jeg har begynt å lese innspill som har kommet inn, og noen skriver naturlig nok at de hadde behov for en lengre frist. Det hadde også Statens vegvesen og Fylkesmannen i Oslo og Akershus. I en e-post av 13.6 skrev Statens vegvesen at de hadde behov for lengre uttalelsesfrist i saken. Ansatte skulle jo ha sin sommerferie. De nevnt også at de hadde fått opplyst at Fylkesmannen i OA hadde fått frist til 15.8, og de ønske samme forlengelse. Og den utvidelsesfristen fikk de. Så må det i rettferdighetens navn nevnes at kommunen også har tatt i mot innspill fra Jørgen Hattemaker, som har kommet noen dager for sent.

AvatarAvatar
Bjarne Nordbeck
Frihetlig samfunnsaktør og ansvarlig redaktør.

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: